Mircsi vagyok

és történetek segítségével segítek megtalálni az utadat!

Mire van szükséged?

Egyéni coaching

Ha támogatásra van szükséged egy elakadásodban, dilemmádban, élethelyzetedben. Ha szeretnéd rendbetenni a gondolataidat, a megoldásra fókuszálni, és kitalálni, hogy mi az az első (legkisebb) lépés, ami el fog téged indítani a megoldás irányba.

Önismereti workshop

Az önismeret a kulcs ahhoz, hogy a számodra legjobb életet éld. Ha szeretnél tisztábban látni magadról, könnyebben ismered fel azt is, ami számodra jó. Ha megérted a működésed, könnyebb tudatosnak lenni, és a kezedben tartani az életed.

KönyvÖNképző

Szeretnéd magad rendszeresen rendszeresen és kiszámíthatóan fejleszteni egy havi önfejlesztési fókusz segítségével. Csatlakozz a KönyvÖNképzőhoz, ahol minden hónapban közösen fejlesztjük magunkat egy témában.

Rólam

Az a küldetésem, hogy nőket bátorítsak és támogassak, hogy élvezzenek önmaguk lenni!

Jól ismert történetek segítségével segítek Neked abban, hogy megtaláld az utad! Hogy ne érezd magad elveszve, hanem pontosan tudd, hogy merre tartassz, és nagyvonalakban azt is, hogy hogyan jutsz el odáig.

Gondoltad volna, hogy a Harry Potter vagy egy Marvel film, ha tudatosan, az önismeret szemüvegén át nézed, rengeteg felismerést hozhat magaddal kapcsolatban?

Rengeteget tanultam magamról, és arról, mi is fontos számomra az életben. Nagyon sok gondolatot ébresztett ez az alkalom, és tényleg úgy érzem, egy kicsit jobban megismertem magam. Érdekes volt még megfigyelni a többiek gondolkodását, és azokat a sémákat, amiket ők alkalmaztak a feladatoknál, szóval elmondhatom, nem csak magamról, az emberekről is tanultam.

Dóri

Nagyon sok minden változott! Elkezdtem meghallani a szeretteim és a kollégáim dicséreteit, igazából mintha eddig full süket lettem volna rájuk. Sokkal jobb lett a kapcsolatom a férjemmel, és meglett a vállalkozás ötlete is. Sőt, végre van időm dolgokat megcsinálni, vagyis eddig úgy érzem, nagyon sokszor amiatt nem csináltam valamit, mert minek belekezdeni, ha nem tudom befejezni, nincs elég idő rá, felébred a gyerek, nem alkalmas az időpont… na, most csak csinálom, és így van idő rá.

Tünde

A pozitív pletyka koronázta meg a tréninget. Jól esett adni és kapni is kedves szavakat. Pláne idegenektől, hisz az olyan ritka. Tetszettek a reakcióink: igen, sajnos meglepődünk és elérzékenyülünk, ha jókat mondanak ránk. Pedig természetesnek, gyakori dolognak kellene lennie.
Mindent összevetve, köszönöm a lehetőséget, Mircsi. Szerintem szuper tréner vagy, mosolygós, pozitív személyiséged elfeledtette a nehéz hetemet. Mindenképp szeretnék máskor is menni tréningedre. Ha Pesten, hát Pesten. 😉
Réka

Hogyan használj regényeket és filmeket az önismerethez?

A legtöbb történet, legyen az egy jó film, egy képregény vagy egy regény alkalmas arra, hogy magunkról tanuljunk általa. Készítettem egy kérdéssort, amit bármilyen történetre alkalmazhatsz, hogy növeld az önismereted általa!

CSATLAKOZZ A SZUPERHŐSÖK KLUBJÁHOZ!

Szuperhős az, aki akar és képes a maga által fölállított határokat átlépni, aki küzd a céljaiért. Aki akar és élvez önmaga lenni, mert tudja, hogy ő egy megismételhetetlen csoda.