Blog

Mi a coaching?

4+1 hasonlat történetekből! Amikor valakinek azt mondom, hogy coach vagyok, szinte biztos, hogy a következő kérdése az lesz, hogy az mi. Ha pedig nem, akkor is kérdő tekintettel néz, hogy mégis mit akarok ezzel mondani. Ilyenkor pedig viszonylag hosszabb magyarázásba...

10 ok, hogy tűzz ki célokat

10 ok, hogy tűzz ki célokat "Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart." - Seneca. Seneca nagyon jól megfogalmazta, hogy mi a probléma azzal, ha valaki nem tűz ki célokat. Nincs egy irány, amerre tartassz, emiatt nincsenek prioritásaid, nem...

Az önbecsülés 6 alappillére

Nathaniel Branden a Six Pillars of Self-Esteem (Az önbecsülés hat pillére) c. könyve nagyon nagy hatással volt rám. Hatalmas lökést adott, és segített, hogy hogyan tudom tudatosan növelni az önbecsülésem.

Tegyél csodát az életedben!

Hozz létre csodát az életedben! Tudományosan alátámasztott, hogy minél részletesebben elképzeled, hogy milyen lenne számodra az ideális jövő, annál valószínűbb, hogy teszel is érte, és elérheted!

A csöndről

Mire jó a csönd? Néha kínosnak éljük meg, máskor hasznosnak. De valójában mi történik a csöndben, és miért jó inkább nem megszólalni?

Maradjunk kapcsolatban!

Zárt Facebook csoport
hello@mircsicoach.com

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.