Egyéni coaching

Szabadulj meg a bizonytalanságtól és
találd meg az utadat!

Akár már egy egyalkalmas coachingfolyamat segíthet, hogy energelizálódj és ne csak megtaláld az utadat, hanem meg is tedd az első lépéseket rajta.

Már egy ideje érzed, hogy nem jó helyen vagy, de nem tudod merre tovább?
Vagy éppen pontosan tudod, hogy mit szeretnél, csak azt nem tudod, hogy hogyan kéne eljutnod oda?
Úgy érzed valaki más életét éled?

Hidd el, nem vagy egyedül. A modern világ szabadsága annyi lehetőséget kínál, hogy nehéz megtalálni a nekünk megfelelőt.

A coaching abban segít neked, hogy elő tudd ásni magadból, hogy mi a legjobb a számodra, hiszen benned már ott van a megoldás, csak ki kell hozni.

Miért más a coaching…

…mint minden más, amit eddig próbáltál?

 

Mert nem megy bele a problémád gyökereibe, hiszen a problémáról való beszélgetés csak problémát szül, míg a megoldásról való beszélgetés megoldásokat.

Nem fogsz tanácsokat kapni, sem rejtett sugallást, hiszen Te vagy a leginkább otthon az életedben, és csak Te tudod igazán, hogy mi a legjobb számodra.

Saját, személyre szóló megoldást kapsz, nem pedig tucatmegoldásokat, amik szerint a pozitív gondolkodás mindent meg fog oldani és egyébként is, csak “engedd el”…

A story coaching pedig segít magad a megszokott paradigmáidon kívül helyezni, így olyan összefüggéseket, megoldásokat láthatsz meg, amikre korábban nem gondoltál.

Ajánlom neked az egyéni coachingot, ha…

 

…tudod, hogy nem azzal szeretnél foglalkozni, amit tanultál, de hogy mivel, azt nem tudod.

nem szereted a munkahelyed, de nem tudod, mi lenne jobb helyette.

…fogalmad sincs, mihez kezdj az életeddel.

…úgy érzed, valaki más életét éled, de nem tudod, mi lenne a te életed.

…tudod, hogy tele vagy potenciállal, de nem tudod, hogyan hozd ki magadból.

Szia! Mircsi vagyok!

Coachként azt tűztem ki célomul, hogy hatással legyek, és jobbá tegyem a világot! Ez persze elég általánosan hangzik, és ami igazán fontos nekem, az az, hogy megmutassam, az önfejlesztés nem valami unalmas, száraz dolog, amit az embernek csinálnia kell.

Történetekkel dolgozom, mert észrevettem, hogy engem is egy jó történet tud leginkább megmozgatni, cselekvésre inspirálni. A történet egy olyan eszköz, ami alkalmas arra, hogy kicsit kivegyen minket a saját megszokott világunkból, és egy alternatív világ szemüvegén keresztül olyan dolgokat is észrevegyünk, amit egyébként nem.

Hatalmas ajándéknak tartom, hogy történtekkel támogathatok embereket az útjukon! Imádom, hogy közösen léphetünk be egy másik univerzumba, egy olyan világba, ami a te interpretációd egy történetről, és visszatérve egy inspiráltabb, energikusabb, tudatosabb emberként térsz vissza!

 A közös munkánk lényege, hogy megtaláljunk benne téged, és levonjuk számodra azokat a tanulságokat, amiket a mindennapi életedben is használni tudsz és előrevivő számodra.

Mit kapsz a coachingtól?

 

lelki békét

tervet az első lépésekkel

növekvő tudatosságot és önismeretet

hitet önmagadban

Ha…
– túl sok a változás
– nincs változás és egyhelyben toporogsz
– szeretnél túllendülni az elakadásodon
– nem akarsz stresszelni többet,
akkor jelentkezz és beszélgessünk egy kávé mellett!

Helyszín: Budapest (vagy Zoom)

Ár: 15 000 ft (átutalással vagy kártyával, utána felveszem veled a kapcsolatot az időpont kapcsán)

GYIK

Miért ilyen drága?

Azt vettem észre, hogy minél többet fektet az ember valamibe, annál inkább komolyan veszi. Fontos, hogy rád és a Te munkádra is szükség van ahhoz, hogy eredményeket érjünk el, ezért az, hogy te mennyit fektetsz bele (minden szempontból), nagyban befolyásolja az eredményt.

Gondolj bele, mennyit ér neked az, hogy a jelenlegi elakadásod megoldódjon? Hogy kicsit kontextusba kerüljenek a számok – egy páros színházjegyért lehet, hogy kifizetsz ennyit.

Emellett szeretném megjegyezni, hogy nekem is sok munkám volt abban, hogy egy ilyen szolgáltatást nyújthassak: elvégeztem egy coaching tanfolyamot (PTF), és azóta is rendszeresen képzem magam.

Hány alkalmas egy folyamat?

A megoldásfókuszú iskola híve vagyok, ami azt jelenti, hogy nem fogjuk a kérdéseidet, problémádat hosszan analizálni, hanem rögtön a lovak közé csapunk és keressük a megoldást.

Ez azt jelenti, hogy gyakran egy alkalom is elég.