Önbecsülés
coaching program

 

Itt az ideje, hogy erősítsd az önbecsülésed!
Ezzel a 6 lépésből álló programmal
akár 3 hónap alatt tartósan növelheted az önbecsülésed!

A gyenge önbecsülés ma már népbetegség

Ha te is azon kapod magad, hogy gyakran mondasz rossz dolgokat magadról, kétségeid vannak az értékedet illetően (azaz nem hiszed el, hogy végtelenül értékes vagy), nem jutsz egyről a kettőre, mert a félelmeid nem engednek, és egyszerűen azt érzed, hogy az életed lehetne sokkal, de sokkal jobb is, mint most, akkor nagy valószínűséggel a te önbecsülésed is egy kis támogatásra szorul.

Milyen érzés az erős önbecsülés?

Ha erős az önbecsülésed, akkor erősnek érzed magad. Élvezed az életet, és az motiválja a cselekedeteidet, hogy mi számodra a legjobb (a megfelelni akarás helyett).

Vannak céljaid, amik nem maradnak álmok, mert teszel értük. Belevágsz dolgokba, mert közelebb visznek a céljaidhoz, vagy pusztán azért, mert örömöt hoznak az életedbe.

Tudod, hogy mi jó számodra, és nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak, hiszen te vagy a saját életed szakértője. A negatív kritika nem tör össze, hanem épülsz belőle.

Felelősséget tudsz vállalni az életed minden területéért, és elismerve, hogy ha valami rossz, akkor változtatni kell vagy a dolgon magán, vagy a hozzáállásodon.

Az önbecsülés SZUPERERŐ, amivel minden, ami nem kell, lepereg rólad, te pedig szabadon teheted azt, ami számodra a legjobb.
Sokan azt gondolják, hogy az önbecsülés olyan, hogy vagy van, vagy nincs, de akárhogyis nem igazán lehet jobb kategóriába kerülni. Azonban ez egyáltalán nem így van. Mindig lehet jobb, erősebb önbecsülésünk, ami igenis fejleszthető, sőt kell is fejlesztenünk, hiszen a világban sokan dolgoznak az ellenkezőjéért.

Régebben azt gondoltam, hogy majd ha szeretnek, elfogadnak és sokat dicsérnek, akkor biztos erősebb lesz az önbecsülésem és magabiztosabb leszek. Pedig ez éppen fordítva működik!

Ha te elfogadod és szereted magad, erősíted az önbecsülésed, akkor magabiztosabb leszel, és mások is könnyebben fognak tudni szeretni és elfogadni!

 

A coaching program neked szól, ha..

…tudod, hogy gyenge az önbecsülésed, de egyedül egyszerűen fogalmad sincs, hogyan tudnál változtatni ezen

…szeretnéd magad erősnek és magabiztosnak érezni

…szeretnél többet megtudni magadról, és arról, hogy hogyan működsz

…tudod, hogy a magadba történő befektetés a legjobb befektetés

…szeretnéd, hogy az álmaid ne maradjanak csak álmok

…szeretnél kipróbált és működő eszközöket kapni, amiket bármikor újra és újra elővehetsz

… végigcsináltad a 7 napos online önbecsülés tréninget és szeretnéd tovább erősíteni az önbecsülésed

 

Mi is pontosan tudjuk, ha az önbecsülésünk erősítésre szorul, és a legtöbbször akarunk is változtatni rajta. Mások is gyakran mondják, hogy lehetnénk magabiztosabbak. És igazuk is van. Lehetnénk, de hogyan?

Egyedül nagyon nehéz változtatni, hiszen nem vagy elszámoltatható, és egyébként is hogyan kezdj neki? Én sem tudtam, ezért inkább nem is foglalkoztam a dologgal.

Ezzel a coaching programmal kapsz egy átlátható rendszert, és működő eszközöket, amiket használhatsz, bármikor szükséged van rájuk.

 

A coaching program tartalma

Lentebb megtalálod azokat a témákat, amikkel a coaching folyamán foglalkozni fogunk. Azonban nagyon fontos, hogy ez egy nagyon laza terv, amiben minden tőled függ. TE vagy az életed szakértője, így TE fogod meghatározni, hogy mivel mennyit foglalkozzunk, illetve, hogy számodra mik a hasznos, működő módszerek. Gyakorlatilag rád szabjuk a programot.
>

Célkitűzés

Az első alkalmon tisztázzuk, hogy mit vársz a coachingtól. Megbeszéljük, hogy mi a legjobb reményed, és kicsit megismerkedünk, hogy tudunk-e majd együtt dolgozni!
l

Tudatosság

A tudatosság az egyik alapvető eleme az önbecsülésnek. Már az is tudatosságra vall, hogy szeretnéd erősíteni az önbecsülésed. Azonban lehet valaki nagyon tudatos az életének egy területén, és egyáltalán nem az egy másikon. Azon fogunk dolgozni, hogy minél több területre kiterjesszük a tudatosságod.

Önelfogadás

Nőként talán ez a legnehezebb, amikor a magazinok oldalairól sorra mosolyognak ránk a ceruzavékony, Photoshop-kezelt szupermodellek. Így erről a témáról is fogunk beszélgetni, és néhány gyakorlat segítségével ez is könnyebben fog menni.

Felelősségvállalás magadért

Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Akármilyen szinten is állsz azzal, hogy elfogadd, felelős vagy az életedért, dolgozni fogunk rajta, hogy ez is jobb legyen.
w

Asszertivitás/önérvényesítés

Mindenképpen beszélni fogunk arról, hogy hogyan tudsz asszertív lenni. Hogyan tudod képviselni magad úgy, hogy ne urald le a másikat, és ő se téged.

Céltudatosság

Ezt talán besorolhatnánk a tudatosság alá, azonban nagyon fontos, hogy legyenek céljaid. Erről rengeteget lehet beszélgetni, de csak annyit fogunk, amennyi neked hasznos.

Személyes integritás/hitelesség

Ha már ezek mind megvannak, akkor nagyon fontos, hogy ne csak az elméletben tudd ezeket, hanem a gyakorlatba is ültesd át. Légy hű magadhoz, viselkedj az értékeidnek, a gondolataidnak, személyiségednek megfelelően.

Mi lenne neked a leghasznosabb?

Leia csomag (Skype)

1x60 perces célkitűző konzultáció Skypon

6x60 perces coaching Skypon

azonnali tagság a Szuperhősök klubja zárt FB csoportba

e-mail támogatás

10% kedvezmény minden workshop és online termék árából 1 évig

rád szabott meglepetés a sikeres coaching folyamat végén*

3x36 000 Ft

vagy

1x 99 900 F

(8100 Ft kedvezmény)

Hermione csomag (személyes)

1x60 perces célkitűző konzultáció személyesen Budapesten vagy Skypon

6x60 perces coaching személyesen Budapesten vagy Skypon

azonnali tagság a Szuperhősök klubja zárt FB csoportba

e-mail támogatás

15% kedvezmény minden workshop és online termék árából 1 évig

egyedi, névre szóló füzet, amibe írhatod a gondolataid a folyamat során*

rád szabott meglepetés a sikeres coaching folyamat végén*

3x45 000 Ft

vagy

1x 119 900 F

(15100 Ft kedvezmény)

Csodanő csomag (VIP)

1x60 perces célkitűző konzultáció személyesen Budapesten vagy Skypon

6x60 perces coaching személyesen Budapesten vagy Skypon

+1x60 perces értékelő-lezáró coaching

azonnali tagság a Szuperhősök klubja zárt FB csoportba

e-mail támogatás

20% kedvezmény minden workshop és online termék árából 1,5 évig

egyedi, névre szóló füzet, amibe írhatod a gondolataid a folyamat során*

rád szabott meglepetés a sikeres coaching folyamat végén*

3x50 000 Ft

vagy

1x 134 900 F

(15100 Ft kedvezmény)

*Úgy választottam ki ezeket a kis ajándékokat, hogy ezekkel is magyar női vállalkozókat támogatsz!

GYIK

Mi történik, ha jelentkezel?

1. Megkapom az üzeneted, nagyon örülök neki, és 48 órán belül válaszolok!

2. Megbeszélünk egy időpontot, ami mindkettőnknek alkalmas, és találkozunk (akár Skypon, akár személyesen)!

3. Megejtjük a célkitűző konzultációt, amikor eldöntjük, hogy alkalmasak vagyunk-e egymás számára, és tisztázzuk, hogy mit vársz a programtól.

4. Végigmegyünk a program 6 lépésén. Kb 2-3 hetente érdemes találkoznunk.

5. Megerősődik az önbecsülésed!

6. Ünneplünk! 🙂

Miért ilyen drága?
Mondhatnám, hogy azért, mert egy erős önbecsülés minden pénzt megér…

A valós válasz, hogy azt vettem észre, hogy minél többet fizetünk valamiért, annál jobban megbecsüljük, és annál több energiát fektetünk bele. Hiszen ha nem így teszünk, akkor csak elpazaroltuk a pénzt.

Tudom, hogy nem olcsó, de hatalmas értéket kapsz (lásd első sor), és az önmagadba történő befektetés a legjobb, amit tehetsz! És így azt is biztosított, hogy keményen fogsz dolgozni! 🙂

Mi történik, ha nem egészen erre gondoltam?
A célkitűző konzultáción való részvétel még nem kötelez semmire, addig ne is fizess semmit. Az ezt követő első alkalom után ha úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, visszatérítem az összes addig befizetett pénzed.

Ha később gondolnád meg magad, akkor erre már sajnos nincs lehetőség.

Mi van, ha a folyamat közepén szeretném abbahagyni a programot?

Én mindenképpen azt tartom szem előtt, ami neked a legjobb! Ha úgy érzed, hogy nincs szükség a 6 alkalomra, mert már megy magától is, annak csak örülök! 🙂

Ha valami más okból szeretnéd abbahagyni, vagy pihentetni a folyamatot, azt is meg tudjuk beszélni! Ne feledd, itt TE vagy a legfontosabb!

Jelentkezz, és ismerkedjünk meg! 🙂