Rólam mondtátok

Köszönöm a bizalmatok! Mindig megtisztelő, amikor megismerhetlek Titeket, és kicsit megengeditek, hogy belelássak az életetekbe!

“Mircsi rátermett, segítőkész, empatikus, és ami ebben az esetben az egyik legfontosabb: rendkívül jó kérdező!! Sokkal több mindenben léphettek előre egy-egy közös beszélgetésnek köszönhetően, mint gondolnátok. ” Ráhel

“Mircsi őszintén szeretne segíteni, figyelmesen hallgat és a kérdései pontosan oda irányulnak, ami előrébb viheti az életed. Megadja a lökést a változáshoz. Szeretettel ajánlom.” Tünde

A pozitív pletyka koronázta meg a tréninget. Jól esett adni és kapni is kedves szavakat. Pláne idegenektől, hisz az olyan ritka. Tetszettek a reakcióink: igen, sajnos meglepődünk és elérzékenyülünk, ha jókat mondanak ránk. Pedig természetesnek, gyakori dolognak kellene lennie.
Mindent összevetve, köszönöm a lehetőséget, Mircsi. Szerintem szuper tréner vagy, mosolygós, pozitív személyiséged elfeledtette a nehéz hetemet. Mindenképp szeretnék máskor is menni tréningedre. Ha Pesten, hát Pesten. 😉
Réka

Látszik, hogy szakértelemmel készítetted el ezt a tréninget, szerintem nagyon hasznos, és megdöbbentő, hogy napi negyedóra magunkra fordítása mennyit tud javítani a közérzetünkön. Számomra tanulságos volt, mert rájöttem, hogy eddig sosem fordítottam magamra ezt a napi 5-10-15 percet sem, és rájöttem, hogy bizony mennyi szükség lenne rá.

Sára

Önismeret irodalommal élménybeszámoló

Az irodalom és önismeret csodálatos házaspár. Az élet számomra elválaszthatatlan az irodalomtól. Amikor arról beszélgetünk, hogy az emberek miért olvasnak, és miért azt a műfajt szeretik, amit, akkor legtöbbször azt a választ kapjuk, hogy jól érzik magukat a könyv világában. Sokaknak egy csodálatos utazás, egy kaland. Egy kaland, ami gyakran önnön magukba mutat, befelé, lefelé, mélyre. 
Ebben az elvarázsolódásban volt részem tegnap, amikor Matuska Mircsi coach vezetésével részt vettem én is egy ilyen irodalmi-önismereti esten a Zelenák Sütiházban. Tovább…

Generating New Ideas. Solving Big Problems

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Projects

Satisfied Clients

Ongoing Projects

Cups Of Coffee

Let’s Start Something new
Say Hello!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.