Önismereti workshop
kincskereséssel

Tudatosítsd magadban a belső értékeid
és lásd magad külső szemmel
miközben  egy csapattal a Kincs nyomába eredtek!

Egy délután, ami magabiztosabbá tesz!

Sokszor elhisszük magunkról, amit mondanak rólunk. A hiányokat látjuk, és azokat a dolgokat, amikben nem vagyunk jók, amikben fejlődnünk kellene. És sajnos minél jobban ezekre koncentrálunk, annál könnyebb elfelejteni a jó tulajdonságainkat, a belső értékeinket, azokat a dolgokat, amik az erősségeink!

A workshop célja, hogy tudatosítsd magadban az értékeidet, objektíven tudj magadra nézni, látva azt a rengeteg értéket, ami benned van és esetleg új dolgokat is észrevegyél magaddal kapcsolatban. Ezek segíteni fognak, hogy nagyobb magabiztossággal kezeld az élet mindennapi kihívásait!

A workshop egy valódi nyomozós kincskeresés kereteibe van belépítve, így könnyen fel tudsz oldódni, miközben együtt oldjátok meg a feladatokat! Minden nyom egy újabbhoz vezet, míg végül megtaláljátok a kincset. Emellett pedig minden állomáson vár egy önismereti feladat is!

Nagyon kellemes délutánt töltöttünk együtt Mircsivel és a csoporttal. Már az elejétől fogva oldott volt a hangulat és őszinték a beszélgetések. Mircsiből a nyugalom és kedvesség árad. A feladatokban feltett kérdések elgondolkodtattak, mert a mindennapokban amikor rohan az ember, ezeken nem gondolkozik. Jó volt magamat mások szemével látni. Kaptam sok pozitív megerősítést, így céltudatosabban tudom folytatni az életutamat. Én mindenképpen ajánlom mindenkinek, aki szeretné magát jobban megismerni és értékesnek érezni.

Zsuzsi

Eddig minden résztvevő kiemelte, hogy mennyire jó volt a csapat, mennyire könnyen feloldódtak, könnyű volt megnyílni és együtt gondolkozni. Ha tartassz egy kicsit attól, hogy milyen lesz ez a workshop idegenekkel, nézdd meg, miket írtak korábbi résztvevők. Pont azért jó, ha együtt dolgoztok, mert nincs kínos csend, zavar, mert a közös célért dolgoztok együtt, a téma pedig adott!

Ez a workshop neked szól, ha..

…érdekel az önismeret, de nem szeretnéd, vagy nem tudod elkötelezni magad egy hosszabb folyamat/csoport mellett

…nem szeretnél a felszínen maradni

…szeretsz játszani, és közben tanulni magadról

…szívesen beszélgetsz másokkal kötetlenül, és nyitott vagy új dolgokra

…szeretnél külső pozitív megerősítést magadról

IDŐPONTOK:
A workshop jelenleg jó idő hiányában szünetel. Amennyiben szeretnél az elsők közt értesülni az újabb alkalomról, itt iratkozz fel!

 

EARLY BIRD kedvezmény! Ha legalább egy héttel az alkalom előtt jelentkezel, 1000 forint kedvezményt kapsz a program díjából!

Hozdd a barátod kedvezmény! Ha hozod egy ismerősöd, és ő bejelöli a jelentkezési lapon, hogy te hívtad, 1000 forint kedvezményt kap ő és te is a program díjából.

Ha bármi kérdésed van, vagy szeretnél csapatépítő Kincskeresést rendelni, akkor írj a hello@mircsicoach.com címre!

Szeretnél információt kapni, ha újabb Kincskeresés workshopra kerül sor? Iratkozz fel, és küldök róla e-mailt!

Ha tisztában vagy az értékeiddel…

Magabiztosabb leszel

Mivel tisztában vagy az értékeiddel, könnyebben tudsz ezekre fókuszálni, és ezeket használni

Fókuszáltabb leszel

Ha tudod, mi az, amiben jó vagy, könnyebben tudsz ezekre koncentrálni.

Könnyebben fogsz célokat kitűzni

Könnyebben tudsz majd nagyobb, mégis számodra reális célokat kitűzni.

Megszépülsz

Ne felejtsük el azt sem, hogy a magabiztosság kívülről is látszik, és megszépít!

Könnyebben választassz irányt!

Annyi az inger mostanában, de ha ismered magad, tudod, hogy mi számodra a legjobb, és aszerint tudsz választani!

Erősödik az önbecsülésed

Az önbecsülés az, ami segít az értékrendednek megfelelően cselekedni, és elérni a céljaidat. Mivel ismered az erőforrásaid, ez könnyebbé válik.

A workshop tartalma

1

Ismerkedés

Mivel egy kiscsoportban leszünk, fontos, hogy egy kicsit megismerjük egymást, hiszen úgy sokkal könnyebb megnyílni! És kincset keresni is sokkal könnyebb egy csapattal, mint egy csoporttal!

Játék

Az egész délután egy nagy játék lesz, ahogy egy csapat kíváncsi kincskereső útnak indul, hogy felkutassa az elrejtett kincseket. Nyom nyomhoz vezet, amiket közösen kell megfejtenetek, hogy sikeres legyen a küldetés!

Tanulási, gondolkodási preferenciád

Fontos tudni, hogy milyen sémákban gondolkozol, hogyan tanulsz a legkönnyebben, hiszen ezeket mind a saját hasznodra fordíthatod az életedben.

Csapatban betöltött szereped

Mivel egy csapatban játszunk, mindenképpen fontosnak tartottam, hogy legyen szó arról is, hogy milyen szerepet töltünk be. Az ebből fakadó értékek pedig csapaton kívül is hasznosak lehetnek számunkra.

Belső értékeid feltérképezése önreflexió és külső visszajelzés alapján

Természetesen ezek a részek lesznek a leghangsúlyosabbak a kincskeresésben. Különböző kérdések, feladatok fognak abban segíteni, hogy felismerd az értékeid, majd a csoport is ad neked visszajelzést arról, hogy mit fedeztek fel benned.

Ti mondtátok…

Nagyon jó ėlmény volt! Egy kis fejtörés, töltődés, csodás látvány, remek emberek megismerése, önmagamban való megerősödésbés elfogadás, tolerancia.

Kriszti

Szuper volt, kedves embereket ismertem meg, szívesen találkoznék velük újra. Túltettem magam néhány félelmemen.

Zsuzsi

Szuper csapat jött össze, jól tudtunk együtt dolgozni, pedig aznap láttuk egymást először. Mircsinek nagyon jó érzéke van hozzá, hogy nyitott légkört teremtsen, az ember úgy érzi hogy bármit elmondhat 🙂

Sári

Szerintem nagyon klasszul összerakta Mircsi az egész délutánt. Jó feladatok voltak, mind a következő nyom helyének megtalálását segítő rejtvényekben, mind az egyes állomásokon.

Barbi

IDŐPONTOK:
A workshop jelenleg jó idő hiányában szünetel. Amennyiben szeretnél az elsők közt értesülni az újabb alkalomról, itt iratkozz fel!

 

EARLY BIRD kedvezmény! Ha legalább egy héttel az alkalom előtt jelentkezel, 1000 forint kedvezményt kapsz a program díjából!

Hozdd a barátod kedvezmény! Ha hozod egy ismerősöd, és ő bejelöli a jelentkezési lapon, hogy te hívtad, 1000 forint kedvezményt kap ő és te is a program díjából.

Ha bármi kérdésed van, vagy szeretnél csapatépítő Kincskeresést rendelni, akkor írj a hello@mircsicoach.com címre!