KönyvÖNképző

Fejlődés közösségben

A KönyvÖNképző egy olyan nőknek szóló előfizetői közösség, ahol minden hónapban egy önfejlesztő könyv segítségével egy önismereti témában tudatosodunk és fejlődünk. Egy erőteljes valódi női közösség vagyunk, akik online és offline is találkoznak és akárcsak a fonóban, megosztjuk a bölcsességünk és a tapasztalatainkat.

Fontosnak tartod az önfejlesztést, de leginkább ötletszerűen csinálod, amikor eszedbe jut?

Úgy gondolod, fontos az önfejlesztő könyvek olvasása, mégsem jut rájuk időd?

Fejlődni szeretnél, de kevés az időd?

Arra lenne szükséged, hogy valaki feltegye neked a megfelelő kérdéseket, hogy tudj reflektálni magadra?

Jó lenne tudni, hogy nem vagy egyedül a kihívásaiddal?

Hiányzik egy erős női kör az életedből?

Velem is rengetegszer van, hogy arra gondolok, mennyire jó lenne egy dolgot, amit olvastam, valakivel megbeszélni és a hasznos dolgokat valamilyen formában beépíteni a mindennapokba. Aztán igazából sosincs senki, aki olvasta, amit én, egyedül pedig olyan nehéz bármibe is belevágni.

Ebben segít neked a KönyvÖNképző!

A beszélgetések segítenek, hogy elmélyüljön, amit olvastunk és ehhez hozzáadva a saját tapasztalatainkat, bölcsességünket, könnyebben tudjunk fejlődni és kiteljesedni.

Havi témák

 

 • Március
  Susan Cain: Csend
  introvertáltság, mit tanulhatunk az introvertáltaktől
 • Április
  Otto Kroeger, Janet M. Thuesen: Mások vagyunk – együtt működünk
  MBTI személyiségtipológia
 • Május
  Dale Carnegie: Sikerkalauz 2 (és Edith Eva Eger: A döntés)
  hogyan éljünk aggodalmaktól mentesen, szabadon

 • Június
  Paul Ch. Donders: Reziliencia
  reziliencia
 • Július
  Eric Fromm: A szeretet művészete
  hogyan lehet jól szeretni?

Mikor érdemes csatlakoznod?

N

úgy érzed, hogy kell egy jó közösség

Nem véletlenül beszélnek a közösség megtartó erejéről. Igazából sosem vagy egyedül a kihívásaiddal. Mindig van valaki, akihez lehet kapcsolódni, aki előtted jár, és olyan is, akit te tudsz segíteni a tapasztalataiddal.

N

ha fontos neked a folyamatos fejlődés

Azzal, hogy rendszeressé válik az önreflexió és havonta feldolgozol 1 önfejlesztő könyvet, amit be is építesz az életedbe, garantálod magadnak a folyamatos növekedést.
N

ha nincs sok időd

Éppen azért találtam ki ezt az online előfizetést, hogy amikor van egy kis időd (5-10-15 perc), tudj egy kicsit előrébb lépni. A könyv fő gondolatai kerülnek megosztásra a csoportban, ezekre fogunk reflektálni, így akár a könyv elolvasása nélkül is fejlődhetsz.

N

ha szeretnéd feldolgozni is, nem csak olvasni az önfejlesztő könyveket

Sokszor csak olvasod a könyveket, netán bólogatsz is lelkesen, vagy jegyzetelsz, mégis elenyésző, amit átültetsz a saját életedre vagy amin komolyan elgondolkozol. Azzal, hogy gondolkozunk és beszélgetünk a témákról, és kihívásokat csinálunk, mind azt támogatja, hogy ezek az életed részévé váljanak.

Miért hatékony a közös tanulás?

Gyakorlati tanulás

A kihívások, kérdések, feladatok adnak lehetősége arra, hogy mélyebbre menjen a tudás, és ne csak olvass a fejlődésről, hanem gyakorlati módon a saját életedbe is be tudd építeni ezeket.

Rendszeres önreflexió

A könyvvel kapcsolatban lesz minden héten 1-2 kérdés, amire reflektálhatsz, így tudatosabb leszel és könnyebben, gyorsabban beépül, amit tanultál.

Társas tanulás

Nagyon sokat segít, ha megfogalmazod a gondolataid, és hagyod, hogy mások is megosszák a tapasztalataikat, véleményüket. A beszélgetésekből sokat tanulhatsz, és új gondolatokat is kapsz.

Összefoglaló a könyvről

Minden hónap végén megkapod a témához kapcsolódó könyv rövid, de tartalmas összefoglalóját, hogy később bármikor visszaolvashasd.

Közös haladás

Mindannyian ugyanazzal a témával foglalkozunk, ugyanazokra a kérdésekre keressük a válaszokat, így könnyű motiváltnak maradni és inspirációt szerezni, vagy adni a többieknek.

Workshopok

Minden hónapban összegyűlünk, hogy élőben és online is kapcsolódjunk, építsük a közösséget és tanuljunk egymástól, egymás által.

Mit tartalmaz az elöfizetés?

Workshopok

Minden hónapban minden tag részt vehet a személyes találkozó/workshop mellett egy online workshopon is (jelenleg mindkettőt online tartjuk), ahol a havi témát workshop jelleggel is feldolgozzuk.

Havi fókusz

Minden hónapban egy témára fókuszálunk és egy hozzá illő önfejlesző könyvön rágjuk át magunkat.

Kihívások

Minden hónapban kapsz egy listát, ami azt tartalmazza, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni az előfizetésedből.

w

Közösség

Egy zárt FB csoportban tartjuk a kapcsolatot. A KönyvÖNképző tagjai egy elfogadó, számogató közösséget alkotnak.
A csoportban megoszthatod a gondolataid, a sikereid, nehézségeid.

10% kedvezmény

10% kedvezmény minden más szolgáltatásomból.

o

És más extrák

A havi könyv általam készített letölthető rövid összefoglalója mellett számíthatsz élő bejelentkezésekre és olyan tartalmakra, amik csak a KönyvÖNképző tagjainak elérhetőek.

Szia! Mircsi vagyok!

Nagyon örülök, hogy ezt olvasod, mert ez azt jelenti, hogy foglalkozol magaddal, és fejlődni akarsz. Ez már biztosan közös bennünk!

Szeretem az embereket. Szeretek bátorítani és beszélgetni. Szeretek tanulni és új dolgokat felfedezni. Ezért végeztem el a coaching képzést a PTF-en, járok én magam is coachingra és könyvekkel, workshopokkal, képzésekkel fejlesztem magam.

Nagy érték számomra a szabadság és az egyenlőség. (Ha a forradalom idején élnék, biztos szabadságharcos lennék.)

Nagyon fontos nekem az, hogy akivel beszélgetek, akivel dolgozok, az felemelve, meghallgatva és megértve értse magát. Megközelíthető akarok lenni, érthető és elérhető.

Alig várom már, hogy veled is találkozzak!

Jelentkezés

Ha már biztos vagy benne, hogy szeretnél rendszeresen időt szánni az önfejlesztésre és tanulásra.
Ráadásul mindezt egy inspiráló és motiváló közösség tagjaként, ami segít, hogy kilépj, és továbblökdös, amikor meg akarsz állni, akkor az alábbi gomb megnyomásával tudsz csatlakozni az előfizetéshez!

Ára: 8 890 ft/hónap HELYETT 7 890 ft a SISTERHOOD kuponkód használatával (március 31-ig)
A jelentkezésed hónapfordulóján a havidíj automatikusan fog levonódni a kártyádról.

 

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nem vagy biztos abban, hogy neked való az előfizetés? Kétségeid vannak, hogy lesz-e rá időd, energiád?

Semmi gond!

Ha bizalmat szavazol nekem, én mindent megteszek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapd!
Ha mégsem vagy elégedett, vagy nem azt kapod, amire számítottál, vagy bármilyen más okból szeretnél visszalépni, visszaadom a havidíjadat!

Mit ad neked az elöfizetés?

A KÖZÖSSÉG EREJÉT

Volt már veled olyan, hogy egy barátod olyat tett, amire már Te is régóta vágytál és ez felbátorított arra, hogy Te is belevágj? Hiszen ha ő meg tudta csinálni, akkor Te is!

Vagy, hogy olvastál egy sikeres emberről, aki annyira inspirált, hogy Te sem tudtál tétlen maradni, és egy régóta halogatott dologba végre belekezdtél?

Ez a közösség pontosan ezt teszi, inspirál, és segít, hogy fenntartsd a jót.

ÉRTÉKE: felbecsülhetetlen

EGY MŰKÖDŐ TANULÁSI MÓDSZERT

Nemcsak olvasod a könyvet, hanem a csoportban reflektálsz is rá és magadra. Dolgozol azzal, amit olvastál.

Kapsz egy rövid összefoglalót is a könyvről, így bármikor újra visszatérhetsz az adott témához.

ÉRTÉKE: felbecsülhetetlen

LEHETŐSÉGET, HOGY A GYAKORLATBA ÜLTESD A TANULTAKAT!

Az előfizetés fő célja, hogy ne csak olvassunk, és inspirálódjunk, hanem ki is lépjünk a saját kényelmi zónánkból (direkt nem komfortzónát írtam, mert a saját megszokott, kényelmes életünkre gondolok), és használjuk is a tanultakat a saját életünkben.

A kihívások azt a célt szolgálják, hogy megfogalmazzanak egy nagyon konkrét, mérhető, időhöz kötött célt, így sokkal könnyebb mérni, hogy megvalósítottad-e.

ÉRTÉKE: felbecsülhetetlen

GYIK

Muszáj minden hónapban elolvasnom a könyvet?

Egyáltalán nem muszáj, nincs számonkérés, vagy leszidás. A csoport, és a felvetett kérdések már a könyv elolvasása nélkül is rengeteg fejlődésre ad lehetőséget. Azonban a legtöbbet akkor tudsz profitálni az előfizetésből, ha olvasod a könyvet is.

Mi történik ha lemaradok a tartalmakkal?

Elég kis lépésekben haladunk, nehéz a lemaradás, ha mégis lemaradnál, az anyagok elérhetőek maradnak a FB csoportban, bármikor visszatérhetsz rájuk!

Hogy történik a fizetés?

A fizetés úgynevezett ismétlődő fizetéssel történik. Megadod a kártyaadataidat, és a hónap lejártával automatikusan levonódik majd a havidíj, így erre nem kell külön figyelned! 🙂

Csatlakozhatok akkor is, ha még sosem olvastam önfejlesztő könyvet?
Bárhol is jársz most az utadon, akár még sosem olvastál önfejlesztő könyvet, akkor már több tucatot, biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz számodra, hiszen ilyen formában biztosan nem dolgoztad még fel őket.
Hogyan tudom törölni a tagságom?

Küldj egy e-mailt a hello@mircsicoach.com e-mail címre. Az adott hónap lejártáig még élni fog az előfizetésed, csak azután kerül törlésre a tagságod.

Jelentkezés

Ha már biztos vagy benne, hogy szeretnél rendszeresen időt szánni az önfejlesztésre és tanulásra.
Ráadásul mindezt egy inspiráló és motiváló közösség tagjaként, ami segít, hogy kilépj, és továbblökdös, amikor meg akarsz állni, akkor az alábbi gomb megnyomásával tudsz csatlakozni az előfizetéshez!

Ára: 8 890 ft/hónap HELYETT 7 890 ft a SISTERHOOD kuponkód használatával (március 31-ig)
A jelentkezésed hónapfordulóján a havidíj automatikusan fog levonódni a kártyádról.