KönyvÖNképző

Rendszeres, kiszámítható fejlődés közösségben

A KönyvÖNképző egy olyan nőknek szóló előfizetői közösség, ahol minden hónapban egy önismereti területre koncentrálunk, hogy abban tudatosodunk és fejlődünk. A kihívások, a Facebook posztok, a találkozók, a coachingok mind azt szolgálják, hogy erőlködés nélkül tudj a támogató közegben fejlődni, tanulni, előrelépni.

Fontosnak tartod az önfejlesztést, de leginkább ötletszerűen csinálod, amikor eszedbe jut?

Úgy gondolod, fontos az önfejlesztő könyvek olvasása, mégsem jut rájuk időd?

Fejlődni szeretnél, de kevés az időd?

Arra lenne szükséged, hogy valaki feltegye neked a megfelelő kérdéseket, hogy tudj reflektálni magadra?

Velem is rengetegszer van, hogy arra gondolok, mennyire jó lenne egy dolgot – amit olvastam – beépíteni a mindennapokba, aztán mégsem teszem.
Sokkal könnyebb egy szokást fönntartani, mint valami újba belekezdeni.

Ebben segít neked az előfizetői csoport! A rendszeresség adott, a közösség ereje segít, és a kíhívások is arra koncentrálnak, hogy kilépj a komfortzónádból, és megvalósítsd azt, amiről a hónap szól, így pedig egy kiteljesedettebb életet élj!

Mikor érdemes csatlakoznod?

N

ha fontos neked a folyamatos fejlődés

Azzal, hogy rendszeressé válik az önreflexió és havonta feldolgozol 1 önfejlesztő könyvet, amit be is építesz az életedbe, garantálod magadnak a folyamatos növekedést.
N

ha nincs időd önfejlesztő könyveket olvasni

Éppen azért találtam ki ezt az online előfizetést, hogy minden nap egy kis idő (5-10-15 perc) ráfordításával (amikor neked alkalmas), tudj egy kicsit előrébb lépni. A könyv fő gondolatai kerülnek megosztásra a csoportban, ezekre fogunk reflektálni, így akár a könyv elolvasása nélkül is fejlődhetsz.
N

ha szeretnéd feldolgozni is, nem csak olvasni az önfejlesztő könyveket

Sokszor csak olvasod a könyveket, netán bólogatsz is lelkesen, vagy jegyzetelsz, mégis elenyésző, amit átültetsz a saját életedre vagy amin komolyan elgondolkozol.
N

ha téged is inspirál a közösség

Nem véletlenül beszélnek a közösség megtartó erejéről. Közösen fogunk haladni, így Te sem maradsz le. A többi tag pozitív eredményei pedig téged is bátorítani fognak.

Miért hatékony a közös tanulás?

Gyakorlati tanulás

A kihívások, kérdések, feladatok adnak lehetősége arra, hogy mélyebbre menjen a tudás, és ne csak olvass a fejlődésről, hanem gyakorlati módon a saját életedbe is be tudd építeni ezeket.

Rendszeres önreflexió

A könyvvel kapcsolatban lesz minden héten 1-2 kérdés, amire reflektálhatsz, így tudatosabb leszel és könnyebben, gyorsabban beépül, amit tanultál.

Társas tanulás

Nagyon sokat segít a tanulásban, ha megfogalmazod a gondolataid, és hagyod, hogy mások is reflektáljanak rá. A beszélgetésekből sokat tanulhatsz, és új gondolatokat is kapsz.

Összefoglaló a könyvről

Minden hónap végén megkapod a témához kapcsolódó könyv rövid, de tartalmas összefoglalóját, hogy később bármikor visszaolvashasd.

Közös haladás

Mindannyian ugyanazzal a témával foglalkozunk, ugyanazokra a kérdésekre keressük a válaszokat, így könnyű motiváltnak maradni és inspirációt szerezni, vagy adni a többieknek.

15 perc coaching

Minden hónapban minden tagnak jár 15 perc online coaching, ami kapcsolódhat a témához, vagy ahhoz, ami éppen foglalkoztatja. Ez a rövid idő éppen arra elég, hogy az iránytűinket irányba tudjuk állítani.

Mit tartalmaz az elöfizetés?

Közösség

Egy zárt Facebook csoportban fogom megosztani a tartalmakat, ahol egymásra reflektálva is épülhettek.

Havi fókusz

Minden hónapnak lesz egy témája, és egy hozzá tartozó önfejlesztő könyv, amit közösen olvasunk.
s

15 perc online coaching

Minden könyvönképző tag 15 perc online coachingot vehet igénybe bármilyen témában.
o

Letölthető összefoglalók

Minden hónap végén letölthetővé válik a havi könyv általam készített vázlata, hogy bármikor visszanézhesd.
w

Személyes találkozók

Félévente egy közös találkozás, hogy offline is megismerjük egymást, és személyesen is fejlesszük magunkat!

10% kedvezmény

10% kedvezmény minden más programomból – legyen az önismeret irodalommal, beszélgetés az életről vagy akár egyéni coaching.

Tematikus napok

Minden hónapban lesznek tematikus napok – amikra hónapról hónapra visszatérünk.

Hozzáférés az összes korábbi anyaghoz

Bármikor is csatlakozz, hozzáférhető lesz számodra az összes korábbi letölthető anyag és gyakorlatok is.

Jelentkezés

Ha már biztos vagy benne, hogy szeretnél rendszeresen időt szánni az önfejlesztésre és tanulásra.
Ráadásul mindezt egy inspiráló és motiváló közösség tagjaként, ami segít, hogy kilépj, és továbblökdös, amikor meg akarsz állni, akkor az alábbi gomb megnyomásával tudsz csatlakozni az előfizetéshez!

Ára: 7 890 ft/hónap

 

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nem vagy biztos abban, hogy neked való az előfizetés? Kétségeid vannak, hogy lesz rá időd, energiád?

Semmi gond!

Ha bizalmat szavazol nekem, én mindent megteszek, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapd!
Ha mégsem vagy elégedett, vagy nem azt kapod, amire számítottál, vagy bármilyen más okból szeretnél visszalépni, visszaadom a havidíjadat!

Mit ad neked az elöfizetés?

A KÖZÖSSÉG EREJÉT

Volt már veled olyan, hogy egy barátod olyat tett, amire már Te is régóta vágytál és ez felbátorított arra, hogy Te is belevágj? Hiszen ha ő meg tudta csinálni, akkor Te is!

Vagy, hogy olvastál egy sikeres emberről, aki annyira inspirált, hogy Te sem tudtál tétlen maradni, és egy régóta halogatott dologba végre belekezdtél?

Ez a közösség pontosan ezt teszi, inspirál, és segít, hogy fenntartsd a jót.

ÉRTÉKE: felbecsülhetetlen

EGY MŰKÖDŐ TANULÁSI MÓDSZERT

Nemcsak olvasod a könyvet, hanem a csoportban reflektálsz is rá és magadra. Dolgozol azzal, amit olvastál.

A hónap végén még egyszer FB live-ban átbeszéljük a tanultakat, hogy halld is, illetve kapsz egy rövid összefoglalót is a könyvről, így bármikor újra visszatérhetsz az adott témához.

ÉRTÉKE: felbecsülhetetlen

LEHETŐSÉGET, HOGY A GYAKORLATBA ÜLTESD A TANULTAKAT!

Az előfizetés fő célja, hogy ne csak olvassunk, és inspirálódjunk, hanem ki is lépjünk a saját kényelmi zónánkból (direkt nem komfortzónát írtam, mert a saját megszokott, kényelmes életünkre gondolok), és használjuk is a tanultakat a saját életünkben.

A kihívások azt a célt szolgálják, hogy megfogalmazzanak egy nagyon konkrét, mérhető, időhöz kötött célt, így sokkal könnyebb mérni, hogy megvalósítottad-e.

ÉRTÉKE: felbecsülhetetlen

GYIK

Muszáj minden hónapban elolvasnom a könyvet?
Egyáltalán nem muszáj, a csoport, és a felvetett kérdések már magában garantálják, hogy rengeteg minden beléd ivódjon, és fejlődj. Akkor is képben leszel, ha nem olvasod a havi könyvet – épp ez a lényege az előfizetésnek, hogy ha kevés időd van, akkor is megfelelően tudd befektetni.
Mi történik ha lemaradok a tartalmakkal?
Elég kis lépésekben haladunk, nehéz a lemaradás, ha mégis lemaradnál, az anyagok elérhetőek maradnak a FB csoportban, bármikor visszatérhetsz rájuk!
Hogy történik a fizetés?
A hónap elején kapsz egy számlát, így be tudod fizetni a következő havi tagságodat. A továbbiakban ezt tervezem majd automatizálni is! 🙂
Csatlakozhatok akkor is, ha még sosem olvastam önfejlesztő könyvet?
Bárhol is jársz most az utadon, akár még sosem olvastál önfejlesztő könyvet, akkor már több tucatot, biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz számodra, hiszen ilyen formában biztosan nem dolgoztad még fel őket.
Hogyan tudom törölni a tagságom?
Csak küldj egy e-mailt a hello@mircsicoach.com e-mail címre. Az adott hónap végéig még természetesen élni fog az előfizetésed, csak azután kerül törlésre a tagságod.

Bármikor úgy dönthetsz, hogy nem folytatod tovább, azonban legközelebb Te is csak akkor csatlakozhatsz vissza, amikor ismét megnyitom a jelentkezést.

Kik jöhetnek majd a féléves találkozóra?
Természetesen minden aktív tag. A korábbi előfizetőket is meghívom, ők azonban csak egy jelképes részvételi díj fejében jöhetnek.

Jelentkezés

Ha már biztos vagy benne, hogy szeretnél rendszeresen időt szánni az önfejlesztésre és tanulásra.
Ráadásul mindezt egy inspiráló és motiváló közösség tagjaként, ami segít, hogy kilépj, és továbblökdös, amikor meg akarsz állni, akkor az alábbi gomb megnyomásával tudsz csatlakozni az előfizetéshez!

Ára: 7890 ft/hónap

 

Maradjunk kapcsolatban!

Zárt Facebook csoport
hello@mircsicoach.com

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.