Önismeret történetekkel

Mondj egy tényt és megjegyzem,
Mondj egy igazságot és elhiszem,
Mondj egy történetet és örökké a szívembe zárom.
– indián közmondás

Az önismeret történetekkel azokkal a történetekkel dolgozik, amiket már a szívedbe zártál – így minden, egy számodra már jól ismert történet keredein belül történik!

A workshop keretein belül párhuzamokat keresünk a történet és az életünk között, ezeket pedig a saját önismeretünk fejlesztésére használjuk.
(Van lehetőség egyéni alkalmon is részt venni!)

Legyél tudatosabb történetek segítségével!

A történetek segítenek magunkat a saját valóságunkon kívülre helyezni, ugyanakkor könnyen felismerjük bennük magunkat és a körülményeinket!

Éppen ezért észrevehetünk és tanulhatunk olyan dolgokat magunkról, amiket pusztán racionális gondolkodással és puszta önreflexióval lehet, hogy nem.

Érdemes eljönnöd, ha…

N

érdekel az önismeret

Akár most kezdessz elmélyedni az önismeretben, akár évek óta ismerkedsz magaddal, érdemes eljönnöd, hiszen én csak a keretet adom, Te töltöd meg tartalommal a feladatokat – a saját utadnak megfelelően.

N

tudod, hogy a magadba történő befektetés kifizetődik

Minél inkább ismered magad, annál inkább könnyű lesz olyan döntéseket hoznod, amik téged szolgálnak: több időd lesz, boldogabb leszel és jobban érzed majd magad a bőrödben

N

jól is szeretnéd érezni magad

Ezeken az alkalmakon nem fogsz találkozni a megszokott, jól ismert gyakorlatokkal, hanem a kedvenc történeted elemeinek segítségével egy új élményben lesz részed.

N

nem akarsz hosszútávra elköteleződni

Az alkalmak nem összefüggőek, mindig egy adott téma és történet van terítéken, vagyis bármelyik alkalomra eljöhetsz, nem kell hosszú időre elköteleződnöd – de persze, ha szeretnél végigjárni egy sorozatot, akkor is nagy szeretettel várlak. 🙂

Olyan programra hívlak, ahol kis csoportban (6-12 fő) az adott témához és történethez kapcsolódóan csinálunk gyakorlatokat és ezeken beszéljük meg.

Mindannyian ugyanannak a történetnek vagyunk részesei, így könnyen megtaláljuk a közös hangot, és könnyebb megnyílni is.

Éppen ezért gyorsan kialakulnak mély beszélgetések is, ahol közelebb kerülhetsz önmagadhoz és tudatosulhatnak benned olyan dolgok, amik korábban nem.

Mit kapsz, ha eljössz egy alkalomra?

Személyes fejlődés

Én adom a keretet, de hogy mivel töltöd meg, az csak rajtad múlik. A workshopok célja, hogy a témában tudatosabb legyél, és összekösd a pontokat az életedben.

w

Pozitív, támogató közeg

Mivel már megvan a közös nevező – a történet, nagyon gyorsan olyan bátorító közel jön létre, ahol bátran megnyílhatsz, senki nem fog kritizálni, ítélkezni vagy kéretlen tanácsot adni. Viszont ugyanúgy szeretik a kerettörténet, mint Te! 🙂

Élmény

Újfajta, interaktív módon merülhetsz el a kedvenc történeidben, és egy kicsit te is részeségé válhatsz.

Finom nasik

A legjobban akkor tud beszélgetni az ember, ha van közben mit nassolnia és hörpölnie, így mindig olyan helyen találkzunk, ahol ezeket megteheted!

Szia! Mircsi vagyok!

Coachként azt tűztem ki célomul, hogy hatással legyek, és jobbá tegyem a világot! Ez persze elég általánosan hangzik, és ami igazán fontos nekem, az az, hogy megmutassam, az önfejlesztés nem valami unalmas, száraz dolog, amit az embernek csinálnia kell.

Történetekkel dolgozom, mert észrevettem, hogy engem is egy jó történet tud leginkább megmozgatni, cselekvésre inspirálni. A történet egy olyan eszköz, ami alkalmas arra, hogy kicsit kivegyen minket a saját megszokott világunkból, és egy alternatív világ szemüvegén keresztül olyan dolgokat is észrevegyünk, amit egyébként nem.

Hatalmas ajándéknak tartom, hogy történtekkel támogathatok embereket az útjukon! Imádom, hogy közösen léphetünk be egy másik univerzumba, egy olyan világba, ami a te interpretációd egy történetről, és visszatérve egy inspiráltabb, energikusabb, tudatosabb emberként térsz vissza!

 A közös munkánk lényege, hogy megtaláljunk benne téged, és levonjuk számodra azokat a tanulságokat, amiket a mindennapi életedben is használni tudsz és előrevivő számodra.

A következö alkalmak:

Jediakadémia önismereti workshop

 

időpont: 2020. október 24. szombat, 14:00-17:00
helyszín: 1173 Pesti út (pontos cím a résztvevőknek)
Tematika Facebook eseménynél!
részvételi díj:
6500 ft
(páros kedvezményért használt a “PÁROS” kuponkódot, így 12000 ft/2 fő)

Résztvevöi vélemények

GYIK

Mindenképpen kell ismernem a történetet?

Igen, ezek az alkalmak arra építenek, hogy tudod miről van szó.

Mit vigyek magammal?

Papírt, ceruzát és a nyitottságod.

Egyedül is mehetek?

Igen, sőt a legtöbben egyedül érkeznek! Könnyebb úgy megnyílni is, ha nincs ott senki, aki ismer.