Önismeret történetekkel

Mondj egy tényt és megjegyzem,
Mondj egy igazságot és elhiszem,
Mondj egy történetet és örökké a szívembe zárom.
– indián közmondás

Az önismeret történetekkel azokkal a történetekkel dolgozik, amiket már a szívedbe zártál – így minden, egy számodra már jól ismert történet keredein belül történik!

A workshop keretein belül párhuzamokat keresünk a történet és az életünk között, ezeket pedig a saját önismeretünk fejlesztésére használjuk.
(Van lehetőség egyéni alkalmon is részt venni!)

Legyél tudatosabb történetek segítségével!

A történetek segítenek magunkat a saját valóságunkon kívülre helyezni, ugyanakkor könnyen felismerjük bennük magunkat és a körülményeinket!

Éppen ezért észrevehetünk és tanulhatunk olyan dolgokat magunkról, amiket pusztán racionális gondolkodással és puszta önreflexióval lehet, hogy nem.

Érdemes eljönnöd, ha…

N

érdekel az önismeret

Akár most kezdessz elmélyedni az önismeretben, akár évek óta ismerkedsz magaddal, érdemes eljönnöd, hiszen én csak a keretet adom, Te töltöd meg tartalommal a feladatokat – a saját utadnak megfelelően.

N

tudod, hogy a magadba történő befektetés kifizetődik

Minél inkább ismered magad, annál inkább könnyű lesz olyan döntéseket hoznod, amik téged szolgálnak: több időd lesz, boldogabb leszel és jobban érzed majd magad a bőrödben

N

jól is szeretnéd érezni magad

Ezeken az alkalmakon nem fogsz találkozni a megszokott, jól ismert gyakorlatokkal, hanem a kedvenc történeted elemeinek segítségével egy új élményben lesz részed.

N

nem akarsz hosszútávra elköteleződni

Az alkalmak nem összefüggőek, mindig egy adott téma és történet van terítéken, vagyis bármelyik alkalomra eljöhetsz, nem kell hosszú időre elköteleződnöd – de persze, ha szeretnél végigjárni egy sorozatot, akkor is nagy szeretettel várlak. 🙂

Olyan programra hívlak, ahol kis csoportban (6-12 fő) az adott témához és történethez kapcsolódóan csinálunk gyakorlatokat és ezeken beszéljük meg.

Mindannyian ugyanannak a történetnek vagyunk részesei, így könnyen megtaláljuk a közös hangot, és könnyebb megnyílni is.

Éppen ezért gyorsan kialakulnak mély beszélgetések is, ahol közelebb kerülhetsz önmagadhoz és tudatosulhatnak benned olyan dolgok, amik korábban nem.

Mit kapsz, ha eljössz egy alkalomra?

Személyes fejlődés

Én adom a keretet, de hogy mivel töltöd meg, az csak rajtad múlik. A workshopok célja, hogy a témában tudatosabb legyél, és összekösd a pontokat az életedben.

w

Pozitív, támogató közeg

Mivel már megvan a közös nevező – a történet, nagyon gyorsan olyan bátorító közel jön létre, ahol bátran megnyílhatsz, senki nem fog kritizálni, ítélkezni vagy kéretlen tanácsot adni. Viszont ugyanúgy szeretik a kerettörténet, mint Te! 🙂

Élmény

Újfajta, interaktív módon merülhetsz el a kedvenc történeidben, és egy kicsit te is részeségé válhatsz.

Finom nasik

A legjobban akkor tud beszélgetni az ember, ha van közben mit nassolnia és hörpölnie, így mindig olyan helyen találkzunk, ahol ezeket megteheted!

A következö alkalmak:

Önismereti workshop a Harry Potter tükrében

időpont: 2020 február 6. 18-20:30 vagy
február 8. 16-18:30
helyszín: Zelenák Sütiház

(Budapest, Bécsi út 57-61, 1036)
részvételi díj: 6500 ft
A FB eseménynél bővebb információ a tematikáról!

Van lehetőséged egyénileg is részt venni bármelyik workshopon!

Az alábbi témák közül választhatsz:

– Harry Potter – személyiségtipológia, vágyak, erőforrások
– A Gyűrűk Ura – küldetés, célok
– Csodaidők – közösség
– A kis herceg – barátság
– Trónok harca – női/férfi szerepek
– Északi mitológia – prioritások, idő

Ára: 12 000 ft

Résztvevöi vélemények

Azt kérdezted az elején, hogy mi okoznak ragyogást az arcomon – hát az egész alkalom után legalább egy hétig ragyogtam! Magamtól eddig soha nem fogalmaztam meg, hogy igazán milyen is vagyok én, kik és mik számomra a legfontosabb személyek és dolgok az életben, mi tesz igazán boldoggá. Természetesen tisztában voltam ezekkel, de kimondani, ráadásul nem is kevés ember előtt, annyira felszabadító volt, hogy nehéz leírni. Azóta gyakran gondolok vissza erre az alkalomra, máshogy tekintek magamra és az életemre – sokkal pozitívabban! Nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem azon az alkalmon, mert megváltoztatta a gondolkodásmódomat.

Eszter

A pozitív pletyka koronázta meg a tréninget. Jól esett adni és kapni is kedves szavakat. Pláne idegenektől, hisz az olyan ritka. Tetszettek a reakcióink: igen, sajnos meglepődünk és elérzékenyülünk, ha jókat mondanak ránk. Pedig természetesnek, gyakori dolognak kellene lennie.
Mindent összevetve, köszönöm a lehetőséget, Mircsi. Szerintem szuper tréner vagy, mosolygós, pozitív személyiséged elfeledtette a nehéz hetemet. Mindenképp szeretnék máskor is menni tréningedre. Ha Pesten, hát Pesten. 😉
Réka

GYIK

Mindenképpen kell ismernem a történetet?

Igen, ezek az alkalmak arra építenek, hogy tudod miről van szó.

Mit vigyek magammal?

Papírt, ceruzát és a nyitottságod.

Egyedül is mehetek?

Igen, sőt a legtöbben egyedül érkeznek! Könnyebb úgy megnyílni is, ha nincs ott senki, aki ismer.

Maradjunk kapcsolatban!

Zárt Facebook csoport
hello@mircsicoach.com

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.