Rólam mondtátok

Köszönöm a bizalmatok! Mindig megtisztelő, amikor megismerhetlek Titeket, és kicsit megengeditek, hogy belelássak az életetekbe!

“Mircsi rátermett, segítőkész, empatikus, és ami ebben az esetben az egyik legfontosabb: rendkívül jó kérdező!! Sokkal több mindenben léphettek előre egy-egy közös beszélgetésnek köszönhetően, mint gondolnátok. “

Ráhel

Rengeteget tanultam magamról, és arról, mi is fontos számomra az életben. Nagyon sok gondolatot ébresztett ez az alkalom, és tényleg úgy érzem, egy kicsit jobban megismertem magam. Érdekes volt még megfigyelni a többiek gondolkodását, és azokat a sémákat, amiket ők alkalmaztak a feladatoknál, szóval elmondhatom, nem csak magamról, az emberekről is tanultam.

Dóri

“Mircsi őszintén szeretne segíteni, figyelmesen hallgat és a kérdései pontosan oda irányulnak, ami előrébb viheti az életed. Megadja a lökést a változáshoz. Szeretettel ajánlom.”

Tünde

A pozitív pletyka koronázta meg a tréninget. Jól esett adni és kapni is kedves szavakat. Pláne idegenektől, hisz az olyan ritka. Tetszettek a reakcióink: igen, sajnos meglepődünk és elérzékenyülünk, ha jókat mondanak ránk. Pedig természetesnek, gyakori dolognak kellene lennie.
Mindent összevetve, köszönöm a lehetőséget, Mircsi. Szerintem szuper tréner vagy, mosolygós, pozitív személyiséged elfeledtette a nehéz hetemet. Mindenképp szeretnék máskor is menni tréningedre. Ha Pesten, hát Pesten. 😉
Réka

Látszik, hogy szakértelemmel készítetted el ezt a tréninget, szerintem nagyon hasznos, és megdöbbentő, hogy napi negyedóra magunkra fordítása mennyit tud javítani a közérzetünkön. Számomra tanulságos volt, mert rájöttem, hogy eddig sosem fordítottam magamra ezt a napi 5-10-15 percet sem, és rájöttem, hogy bizony mennyi szükség lenne rá.

Sára

szeretném megköszönni a szerda kora esti közös elmélkedésünket a Harry Potter regények alapján. Átvitt és szó szerinti értelemben is tükröt tartottál elém.
Utána órákig elmélkedtem, milyen gondolatokat mozgattunk meg bennem.

Petra