Rólam

Szia!

Nagyon örülök, hogy ezt olvasod, mert akkor biztos nem véletlenül vagy itt: érdekel, amit csinálok és szeretnél fejlődni. Ez szuper!!

Coachként azt tűztem ki célomul, hogy hatással legyek, és jobbá tegyem a világot! Ez persze elég általánosan hangzik, és ami igazán fontos nekem, az az, hogy megmutassam, az önfejlesztés nem valami unalmas, száraz dolog, amit az embernek csinálnia kell.

Sokkal inkább egy lehetőség, amit megragadhatsz, és ami segít formálni az életedet azáltal, hogy önmagadat formálod.

Ugyanakkor sokkal többet jelent annál, hogy önfejlesztő könyveket olvasol, motiváló előadásokat hallgatsz és inspiráló idézeteket raksz a faladra. Ezek mind nagyon jó és hasznos dolgok, de ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy ezek hatására cselekedjünk, változtassunk is!

 

Mióta az eszemet tudom, könyvmoly vagyok, és egy jó történettel mindig le lehet venni a lábamról.

Éppen ezért a legjobban történetekkel szeretek dolgozni, mert észrevettem, hogy engem is egy jó történet tud leginkább megmozgatni, cselekvésre inspirálni. A történet egy olyan eszköz, ami alkalmas arra, hogy kicsit kivegyen minket a saját megszokott világunkból, és egy alternatív világ szemüvegén keresztül olyan dolgokat is észrevegyünk, amit egyébként nem.

Hatalmas ajándéknak tartom, hogy történtekkel támogathatok embereket az útjukon! Imádom, hogy közösen léphetünk be egy másik univerzumba, egy olyan világba, ami a te interpretációd egy történetről, és visszatérve egy inspiráltabb, energikusabb, tudatosabb emberként térsz vissza!

Egy coaching beszélgetés vagy csoportos foglalkozás során támogatlak, hogy megtaláld az inspirációdat, magabiztosságodat, a lelkesedésed, hogy egyszerűen NE tudj ne úgy cselekedni, ami számodra a legjobb.

Hozhatod Te is a történetet, hozhatom én is, a közös munkánk lényege, hogy megtaláljunk benne téged, és levonjuk számodra azokat a tanulságokat, amiket a mindennapi életedben is használni tudsz és előrevivő számodra.

Hiszek benne, hogy benned már ott van a megoldás, hiszen Te vagy a leginkább szakértő a saját életedben.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Adatvédelem

11 + 3 =