Rólam

MIÉRT?

Nőkkel dolgozom, olyanokkal, mint te. Akik szeretnének jóban lenni magukkal, és élvezni azt, hogy azok, akik.

Ez persze nem könnyű egy olyan világban, ahol megadják, hogy milyen méretekkel kéne rendelkezned, hogy milyen dolgokat kéne szeretned, hogyan kéne viselkednek ahhoz, hogy elfogadható, sőt szerethető legyél.

Szerintem Te egy csodálatos, egyedi személyiség vagy, aki akkor ragyog a legfényesebben, amikor önmaga lehet.

Elegem van az olyan igazságtalanságokból, hogy egy nő ne legyen vezető, meg lelkész; ne csináljon így meg úgy; a nőies nő ilyen meg olyan, és az a normális, ha erre meg arra vágysz.

Szerintem a nőies nő olyan, aki szégyen és megalkuvás nélkül vállalja magát. A világ sokkal teljesebb, kerekebb, egyenlőbb és minden szempontból jobb lesz, ha nem rejtegetjük magunkat tovább, hanem kompromisszumok nélkül önmagunk vagyunk.

Én azért vagyok, hogy ebben támogassalak – meghallgassalak, bátorítsalak, feltegyem a megfelelő kérdéseket, és aztán veled ünnepeljek! 🙂

 

HOGYAN?

Mióta az eszemet tudom, könyvmoly vagyok, és egy jó történettel mindig le lehet venni a lábamról.
Egyre többször és többször veszem észre magamon, hogy mennyi mindent tanulok regényekből vagy filmekből.
Hogy mennyire meghatározó számomra az, hogy melyik szereplővel azonosulok, hogy milyen világok azok, amikben szívesen élnék, hogy mit szeretnék eltanulni egy-egy karaktertől.

A történetek egy olyan eszköz, ami rendkívül alkalmas arra, hogy kicsit kihelyeződve a saját megszokott világodból, olyan dolgokat is észrevegyél, amit egyébként nem.

Ezért használok olyan gyakran történeteket, hiszen az egész életünk egy történet, és sokat számít, hogy hogyan meséljük.

MIT?

Egy coaching beszélgetés vagy csoportos foglalkozás során támogatlak, hogy megtaláld az inspirációdat, magabiztosságodat, lelkesedésed, hogy egyszerűen NE tudj ne úgy cselekedni, ami számodra a legjobb.

Hiszek benne, hogy benned már ott van a megoldás, hiszen Te vagy a leginkább szakértő a saját életedben.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

8 + 14 =

Maradjunk kapcsolatban!

Zárt Facebook csoport
hello@mircsicoach.com

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MBN engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.