Rólam

Szia!

Nagyon örülök, hogy ezt olvasod, mert akkor biztos nem véletlenül vagy itt: érdekel, amit csinálok és szeretnél fejlődni. Ez szuper!!

Coachként azt tűztem ki célomul, hogy hatással legyek, és jobbá tegyem a világot! Ez persze elég általánosan hangzik, és ami igazán fontos nekem, az az, hogy megmutassam, az önfejlesztés nem valami unalmas, száraz dolog, amit az embernek csinálnia kell.

Sokkal inkább egy lehetőség, amit megragadhatsz, és ami segít formálni az életedet azáltal, hogy önmagadat formálod.

Ugyanakkor sokkal többet jelent annál, hogy önfejlesztő könyveket olvasol, motiváló előadásokat hallgatsz és inspiráló idézeteket raksz a faladra. Ezek mind nagyon jó és hasznos dolgok, de ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy ezek hatására cselekedjünk, változtassunk is!

 

Mióta az eszemet tudom, könyvmoly vagyok, és egy jó történettel mindig le lehet venni a lábamról.

Észrevettem, hogy a történetek azok, amik igazán megmozgatnak, amik igazán cselekvésre késztetnek.

A kedvenc regényeim, filmjeim tudnak igazán elgondolkodtatni magamról és ha egy kicsit más szemüvegen keresztül nézni magamra: egy másik világ, egy hasonló szituáció, egy inspiráló szereplő lencséjén át.

Hatalmas ajándéknak tartom, hogy történtekkel támogathatlak az utadon! Imádom, hogy közösen léphetünk be egy másik univerzumba, egy olyan világba, ami a te interpretációd egy történetről, és visszatérve egy inspiráltabb, energikusabb, tudatosabb emberként térsz vissza!

Egy coaching beszélgetés vagy csoportos foglalkozás során támogatlak, hogy megtaláld az inspirációdat, magabiztosságodat, a lelkesedésed, hogy egyszerűen NE tudj ne úgy cselekedni, ami számodra a legjobb.

A történetek egy olyan eszköz, ami rendkívül alkalmas arra, hogy kicsit kihelyeződve a saját megszokott világodból, olyan dolgokat is észrevegyél, amit egyébként nem.
Hozhatod Te is a történetet, hozhatom én is, a közös munkánk lényege, hogy megtaláljunk benne téged, és levonjuk számodra azokat a tanulságokat, amiket a mindennapi életedben is használni tudsz és előrevivő számodra.

Hiszek benne, hogy benned már ott van a megoldás, hiszen Te vagy a leginkább szakértő a saját életedben.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Adatvédelem

11 + 14 =