Rólam

MIÉRT?

Nagyon örülök, hogy ezt olvasod, mert ez azt jelenti, hogy érdekel az önfejlesztés, és fejlődni akarsz. Ez már biztosan közös bennünk!

Coachként azt tűztem ki célomul, hogy hatással legyek, és elősegítsem a nemek közti egyenlőtlenségek kiegyenlítését! 🙂 Hogy segítsek nőknek férfiaknak szégyen nélkül merni és élvezz önmaguknak lenni. 

Nagy érték számomra a szabadság és az egyenlőség. (Ha a forradalom idején élnék, biztos szabadságharcos lennék.)

Nagyon fontos nekem az, hogy akivel beszélgetek, akivel dolgozok, az felemelve, meghallgatva és megértve értse magát. Megközelíthető akarok lenni, érthető és elérhető.

 

HOGYAN?

Mióta az eszemet tudom, könyvmoly vagyok, és egy jó történettel mindig le lehet venni a lábamról.
Egyre többször és többször veszem észre magamon, hogy mennyi mindent tanulok regényekből vagy filmekből.
Hogy mennyire meghatározó számomra az, hogy melyik szereplővel azonosulok, hogy milyen világok azok, amikben szívesen élnék, hogy mit szeretnék eltanulni egy-egy karaktertől.

A történetek egy olyan eszköz, ami rendkívül alkalmas arra, hogy kicsit kihelyeződve a saját megszokott világodból, olyan dolgokat is észrevegyél, amit egyébként nem.

Ezért használok olyan gyakran történeteket, hiszen az egész életünk egy történet, és sokat számít, hogy hogyan meséljük.

MIT?

Egy coaching beszélgetés vagy csoportos foglalkozás során támogatlak, hogy megtaláld az inspirációdat, magabiztosságodat, lelkesedésed, hogy egyszerűen NE tudj ne úgy cselekedni, ami számodra a legjobb.

Hiszek benne, hogy benned már ott van a megoldás, hiszen Te vagy a leginkább szakértő a saját életedben.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Adatvédelem

3 + 14 =